"Policjanci przypominają, że manewr wyprzedzania jest jednym z najbardziej niebezpiecznych manewrów na drodze. Decydując się na ten manewr należy uwzględnić wiele czynników, aby zachować bezpieczeństwo. Nie bez znaczenia jest też doświadczenie kierowcy, gdyż zawsze podczas wyprzedzania może dojść do nagłej zmiany sytuacji na drodze. Dlatego czasem warto zrezygnować z wyprzedzania i dojechać do celu wolniej ale bezpieczniej."
Wszyscy jak zawsze śmiejecie farmazon!!! Proszę się nie wypowiadać jeśli nic nie wiecie
Jak niewiele trzeba, żeby stracić życie na drodze. Niestety wiele osób wciąż ma przekonanie "Mnie to nie dotyczy. Przecież ja mam doświadczenie za kierownicą". Guzik prawda. Wystarczy sekunda nieuwagi, żeby była stłuczka. Chwila nieuwagi w połączeniu z trudną sytuacją na drodze i trudnymi warunkami = wypadek. Współczucia dla rodziny i dla kierującej pojazdem. Pozbierać się psychicznie po czymś takim...
Brak słów na ludzą znieczulice, komus sie świat zawalił, ktoś stracił bliska osobę, a ludzie wypisują takie zeczy, ciekawe czy gdyby to dotyczyło kogos z waszej rodziny czy też byście tak pisali. Serce pęka jak moznacza robic sobie żarty z czyjejś tragedji????????
Dziewczyna nie dawno zrobiła prawo. Egzaminatora który dopuścił do wydania prawka powinni na długo wsadzić do kryminału !!!!
A jaka może być przyczyna ? Wiadomo. Próbowała zawinąć licznik pewnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!