Mam nadzieje ze Ci co zrobili temu chlopakowi krzywde poniosa adekwatna kare do tego co zrobili mlody chlopak nie znalam go ale to co sie stalo jest straszne nie dlugo bedzie strach na ulice wyjsc
Muszę właśnie napisać bo chodzi o śmierć kolejnej młodej osoby która zginela na hucie .Dlaczego taki teren nie jest strzeżony a jest to teren pana x chociaż wiem kim ten pan jest .Nie ma żadnej ochrony ani zabezpieczeń każdy może wchodzić a wiem ze istnieje tam zakład gdzie powinny obowiązywać właściciela jakieś procedury Uważam ze pan x jest odpowiedzialny ze młodzi ludzie tam bez problemu mogą wejsc
Co Was obchodzi ich życie prywatne? Niech administracja epiotrków ogarnie w końcu te "raki" pode mną.
Chłopaki się nie znali. Znam jednego bardzo dobrze. Narkotyki nie mają z tym nic wspólnego. Wielki cios dla obu rodzin. Ludzie którzy ich nie znali a się wypowiadają są po prostu żałośni.
Ludzie przestańcie wypisywać tutaj głupoty ..
Z tego Co wiem ,a wiem wiele ,bo znałam obydwóch to żaden z nich nie miał problemu z narkotykami ,więc takie głupie komentarze zostawcie dla siebie ,bo tak na prawdę mało wiecie ,a dużo mówicie znając życie to większość z was ich nie znalo ,a się wypowiadacie..
ta hute kare to powinni 24h pilnowac tam sie zbieraja malolaty pija cpaja i cala reszte robia ,gdzie straz miejska ludzie na TORUNSKIEJ jest sklep i tam sie zaopatruja nawet patrol policji ich nie odstrasza
Brawo... Brawo... dwóch młodziaków nie żyją a dilerzy tego syfu teraz sobie tylko pinionżki liczą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!