No to ciśnie się na język pytanie: jakie prawa jazdy mają kierowcy tych śmieciarek? Podejrzewam, że kategorii "B" , czyli takiej jaką mam, no, ale ja nie jeżdżę śmieciarkami.
Dlaczego nietypowe? Takie rzeczy zdarzają się najlepszym a że jestem najlepszy zdarzają mi się codziennie
Wina leży też i po stronie kierowcy osobówki,siedział w niej i nie widział śmieciarki jak cofała?przecież mógł odjechać a nie gapić się w telefon.
W takiej ciężarówce widoczność po prawej stronie zasłania kabina, widać tylko to, co w lusterkach. Leksusowiec widać, że nie zwracał uwagi na cofającą ciężarówkę i jeszcze próbował ją omijać jak by mu się bardzo spieszyło. Po Prostu wpierdzielił się bezczelnie pod ciężarówkę. Na pewno z daleka było widać, że ciężarówka cofa i jeszcze wydaje pykający sygnał. Podziwiam tych kierowców śmieciarek jak jeżdżą po tych zatłoczonych osiedlach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!