metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
helo ~helo (Gość)13.05.2013 07:30

"YARO" - popieram w 100%

00

ytrewq ~ytrewq (Gość)13.05.2013 09:18

A Piotrków to co niby miasto. Tylko odwiecznie zakompleksieni Piotrkowianie myślą, że to miasto. Raz nawet usłyszałem, że metropolia. Wiocha jakich mało, a większość Piotrkowian to zwykłe wieśniaki. Ludzie tutaj mają kompleksy małomiasteczkowości i widać to na każdym kroku. Zwłaszcza w tym, że strasznie i na siłe starają się odróżniać ludzi ze wsi (wieśniaki jak Wy to mówicie) i z miasta Piotrkowa. Najśmieszniejsze jest odróżnianie rejestracj EPI od EP, jakby to miało jakieś kluczowe znaczenie.

00

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)13.05.2013 09:32

Miasto zawiera umowy z firmami, które mają dbać o jego czystość i płaci im za to grubą kasę. Jak jest syf, który daje po oczach, to dlaczego o tym nie mówić? Jak w ulicach są dziurska, na których dewastujemy samochody, to dlaczego mam udawać, że problem nie istnieje? Rozumiem, że ideą społeczeństwa obywatelskiego dla niektórych z Was jest to, że jedni mieszakńcy śmiecą, a inni po nich sprzątają. A ci, którzy nie sprzatają robią miastu łaskę, że w nim mieszkają. Nie wiem czy to jaja, czy jakaś choroba.

00

YARO ~YARO (Gość)13.05.2013 21:41

"epikiller" napisał(a):
Ale jesteś ze wsi i nie płacisz 500 mieszkaniówce.

a na wsi domy z nieba spadają...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat