A kto tutaj politykę uprawia, sa tylko konferencje pis. To daje do myślenia
Są trzy rzeczy ważne: będzie porodów, kto rozliczy starostwo za te kombinacje oraz jakie konsekwencje za niegospodarność poniesie dyrekcja PCMD
PSL to dramat dla ludzia bo nigdy się nie liczą z nimi. PSL to tylko interesy rodzinne i towarzyskie.
Jak mówi red. Michalkiewicz - województwa i powiaty do likwidacji, cała władza i odpowiedzialność dla gmin. By przetrzebić w tych gminach zasiedziałe skostniałe układziki, najważniejsze funkcje pełnione maksymalnie przez dwie kadencję a milionową armię urzędasów zagonić do roboty - w Piotrkowie do magazynów, bo nic innego nie ma.
Nikomu nie zależy na szpitalu i pacjenta h liczą się tylko wybory a mnie nie zależy na wyborach i politykach mam ich tam gdzie oni mnie i wybory też mnie guzik obchodzą i tak nic się nie zmieni dla wyborcy bo dla polityków owszem kasa tyle w temacie
A to przecież pan ziemba na konferencji z posłem Macierewiczem w poniedziałek ogłosili że sprawa rozwiązana z porodówką, więc starostwo prawdę napisali
ahahahaha :))))
NO tak teraz wszysycy musza grac tak jak chce pcmd i starostwo, bo przecież dla mieszkańców ziemi piotrkowskiej :))))
wstyd!!!!!!!!
To w końcu będzie czy nie będzie do jasnej ......dziadostwo nie liczy się z ludźmi. W końcu społeczność się zbierze i będzie dym.Proszę szybciutko zrobić z tym porządek i to już .A nasz szanowny pan Prezydent to się w końcu obudz?czy tylko będzie biegał po kościołach przed następnymi wyborami?
Cala prawda o DOBREJ ZMIANIE i PIS:
http://niewygodne.info.pl/artykul9/Dlugi-szpitali-rosna-a-oni-wciaz-o-teczowej-zarazie.htm
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!