wziołbym ślub w kościele katolickim, Kocham Jezusa ale nienawidze jego fałszywych kaznodziei , czy jakikolwiek ksiądz zdaje sobie sprawe że pogrzeby i śluby powinny być dawane ZA DARMO beż wogóle jakiekolwiek mrugnięcia okiem. Panstwo utrzymuje tych nie robów a ja sam umiem czytać i poświęcam czas na czytanie pisma. gdyby więcej ludzi czytało już dawno pozbylibyśmy się tego ciemnogrodu i przeszli na prostestantyzm jak w USA. nie mówie że to jest bez skazy, ale lepiej samemu czytać i podejmować decyzję niż być slepo prowadzonym przez wilków w owczych skórach i jakiegoś klauna w watykanie co jest na usługach rodzin królewskich. w tym roku gdy był u mnie ksiądz i jak zobaczył pismo na stole ze chciałem porozmawiać to nie dośc ze zmył się to nawet nie zaprosił na plebanie czy coś. ;liczy się dla nich tylko KASA I ICH ZDANIE i by Owce nie zadawały pytan tylko wręcz bali się ich jak jakiś okultystów.
lepiej bugaj wyczyścić i dobrze zagospodarować wtedy będzie można zarabiać kase a tak to śmierdzi z bugaja a ślubu lepiej tam nie udzielać marna pamiątka z widoku cuchnącej wody i zarostu bugaja
a gdzie tam jest brzeg na bugaju gdzie można by spokojnie się zatrzymać najpierw zabrać się za oczyszczanie bugaja a potem za udzielanie ślubów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!