metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
AsterX ~AsterX (Gość)17.11.2011 09:51

Już od dawna mam wrażenie, że kierowcy samochodów z bełchatowskimi numerami mają wysoce oryginalny stosunek do przepisów prawa o ruchu drogowym. Zwłaszcza na rondach i skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną. Aha, i jeszcze często chyba nie rozróżniają prawej i lewej strony (pierwszeństwo!).

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.11.2011 11:08

"AsterX" napisał(a):
Już od dawna mam wrażenie, że kierowcy samochodów z bełchatowskimi numerami mają wysoce oryginalny stosunek do przepisów prawa o ruchu drogowym. Zwłaszcza na rondach i skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną. Aha, i jeszcze często chyba nie rozróżniają prawej i lewej strony (pierwszeństwo!

Racja. Wczoraj po godz. 19 jakiś kierowca z tablicami EBE śmignął mi prawym pasem na rondzie Bugaj od strony Sulejowa w kierunku centrum miasta.

00

Pietrek Pietrekranga17.11.2011 17:07

"AsterX" napisał(a):
Już od dawna mam wrażenie, że kierowcy samochodów z bełchatowskimi numerami mają wysoce oryginalny stosunek do przepisów prawa o ruchu drogowym

A ja opowiem wam ze jak pracowalem w Belchatowie i akurat tak szczesliwie ze widzialem caly czas rado to co jakis czas widzialem osobnikow ktorzy jechali "pod prad" na rodzie

00

szczawik szczawikranga17.11.2011 17:10

"Pietrek" napisał(a):
A ja opowiem wam ze jak pracowalem w Belchatowie i akurat tak szczesliwie ze widzialem caly czas rado to co jakis czas widzialem osobnikow ktorzy jechali "pod prad" na rodzie

mnie już ogólnie chyba z 5 razy ustępowali pierwszeństwa kiedy wjeżdżałem na rondo:D

00

zet ~zet (Gość)18.11.2011 09:57

"szczawik" napisał(a):
5 razy ustępowali pierwszeństwa kiedy wjeżdżałem na rondo:D

wogole to o czym piszesz ma miejsce na "krwoim placku" czesto na polnej :P ludzie stoja i czekaja niewiadomo na co. nieraz jak nie zatrabisz to baba czy epi bedzie stało i stało :P

00

Tartu Tarturanga18.11.2011 11:23

"zet" napisał(a):
epi

No ja często widzę takich z EP koło 40-tki co stoją i na oklaski czekają !!!

00

Pietrek Pietrekranga18.11.2011 11:34

"Tartu" napisał(a):
No ja często widzę takich z EP koło 40-tki co stoją i na oklaski czekają !!!

ja widzialem kolo 60 EP ja ustepowalem pierwszenstwa karetce chociaz mialem zielone na skret w lewo i byl wielce obuzony i malo co we mnie wjechal

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat