Gość po prostu pomylił jakość z ilością. Myśli, że jak kilka razy da ten sam tekst to zostanie zauważony. Nieraz to śmieszą mnie Ci niektórzy, którzy chcą zabłysnąć. Wiadomo, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia to atakuje się tych co mają coś do powiedzenia. Ale to jest już stare i ograne zachowanie. Niech tam ten Henryk Metalik lepiej wytoczy jakieś merytoryczne argumenty bo na razie to wytacza smród koło własnej osoby.
Dla mnie to jest po prostu zal i rozpacz!!!! Glowne drogi wjazdowe do Piotrkowa czyli wolborska, sikorskiego i wojska polskiego sa o OPLAKANYM I TRAGICZNYM stanie a tu prosze remoncik slowackiego no bo przeciez to jest najwazniejsza wizytowka miasta no i w koncu mlodzi kierowcy musza miec rowna nawierzchnie do lansu na "Słowaka"... brak słów...
A jak ci każe skoczyc w ogień to też skoczysz? Autobus ma przewaznie 39 miejsc siedzących i 12 stojących i tylu pasażerów powinien zabrać. A że jest chytry na kasę i wozi ponad stan, to juz sprawa dla ITD. A co do znaku, jak będziemy w ASnglii i mieli ruch lewostonny, to i znaki będą po lewej stronie.
A tak w ogóle to dla kogo ten remont? W DL jest artykuł http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/816192,miasta-w-lodzkiem-coraz-mniejsze,id,t.html#7ca54b56c4dfdd5d,1,3,5 ,że w 2030r. będzie nas aż/tylko 63,4 tys. Tym samym chciałbym wiedziec dlaczego nie wyremontowano al. Sikorskiego? Co znaczy,że komisja bezpieczeństwa nie zgodziła się na remont, bo nie uwzględniono planów rozwojowych południowej części miasta? Co to znaczy? Czy o inwestycje w PT pytaja jakies potencjalne firmy?Philips, Bosch, Sony, IBM, GM czy jakies inne? No nie wiem, może coś przespałem. No ale patrząć na strone miasta i w zakładce o zagranicznych inwestycjach w mieście jest mowa o takich firmach jak Shell, BP czy Statoil(nie ujmując nic tym firmom), to ja dziękuję.
Niestety, nie masz racji.
http://www.znaki.pl/DziennikUstawNr220/Warunki_techniczne_umieszczania_znakow_drogowych.pdf
Co proszę, JAKICH? Sflustrowanych???
Metalik, ty spójrz samokrytycznie, o czym ty z Lareckim chcesz dyskutować i na jaki w ogóle temat, o tej swojej flustracji chyba tak? Nie kompromituj się tą "flustracją", nie osłabiaj przynajmniej innych zmuszonych do czytania o "flustracji", skoro sam osłabiony jesteś językowo jak widać..
Poza zwykłym czepianiem się człowieka, czy sam wyartykułowałeś jakąś myśl, podjąłeś polemikę, użyłeś argumentów do dyskusji z osobą, która to jasne, może ci się nie podobać, twoje prawo i czy merytorycznie masz coś do powiedzenia poza szczypnięciem? Nie bądź „flustratem” i na początek przyłóż się solidnie do pisania, potem do szczypania.
ZASTANAWIA OGÓLNIE że ludzie nie mający nic do powiedzenia, czepiają się dla samego czepiania się tych dyskutantów, którzy coś do dyskusji wnoszą, obojętnie czy na plus czy na minus, ale potrafią o czymś powiedzieć i o czymś napisać. Do nich to skaczą ci „czepialscy”. Widać jakąś smutną prawidłowość, że oni robią te zaczepki anonimowo, a adresują je wobec tych co są zalogowani pod stałym nickami albo nawet znani są z nazwiska.
http://www.epiotrkow.pl/forum/kom,Odcinek-Slowackiego-zamkna-na-cztery-miesiace,6722,news
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!