przy automatycznej skrzyni biegów ???
.
nawet ABS nie pomoże na takiej nawierzchni !
musiałby mieć palniki gazowe do wytopienia śniegu przed kołami
policjanci narzekają na urazy.. heeh dobre! pewien znajomy policjant kiedyś powiedzial mi. "jesli kiedykolwiek ktoś w ciebie uderzy nie z twojej winy, to masz straszny ból w kregach szyjnych i idziesz na zwolnienie i kasa idzie plus odszkodowanie. tego nikt nie udowodni ze symulujesz." i widze sprawdza sie..
Kierowca emzetki nie zachował bezpiecznej odległości i uderzył w poprzedzającego go busa Przecież kierowcy emzetek od dawna podjeżdżają do stojacych przed nimi samochodów na styk,no i doczekali się.
wczoraj wracałam wiecorem z miasta to tylko raz widziałam pług i to chyba było na ul Sulejowskiej a do dzisiaj nie widzałamani pługu ani piaskarki gratuluje p.Chojniakowi, że nawet nie raczy zainewstować w odśnieżaniu naszych ulic bo naprawdę jest nie bezpiecznie przejść na pasach ze stopkiem !!!!!
WALDEK DE....U ZACHAMUJ AUTOMATEM ?
Wielebny TAK ODŚNIEŻYŁ PIOTRKÓW :)
nie no,jeżdzą, dzisiaj na Armii Krajowej jeździły dwie.
chyba piasku zabraklo na posypke....tyle osob zarejestrowanych w PUP ,lopatami by posypali droge,ale jak widac wlodarze miasta zaspali i znowu zima zaskoczyla,za kazda taka wpadke odebral bym polowe poborow i moze wtedy wzieli by sie do roboty.......
Slowackiego tak zasypalo?!;) wyglada jakby stali gdzies na srodku pola:D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!