metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
babka ~babka (Gość)14.10.2011 08:55

To chyba proste. Ciężarówka z wędlinami przywiozła towar do sklepu Społem na parterze budynku. W sklepie są na to z pewnością dokumenty - faktura, dowód odbioru towaru itp...

00

babka jeszcze ~babka jeszcze (Gość)14.10.2011 08:58

Aaaa, są dwie kobiety - świadkowie zdarzenia. Oglądają wygięta latarnię.
I jeszcze jedno - mam nadzieję, że Poczta Polska pozostawi po remoncie elewacji NOWY chodnik w stanie sprzed remontu!!!!

00

qwetaPT ~qwetaPT (Gość)14.10.2011 09:46

mnie fascynuje jedno, zmodernizowany odcinek a juz sie po chodnikach jeździ autami i to ciężarowymi jakby cymbał nie mógł stanąć chwile na ulicy i wylądować towar

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga14.10.2011 10:15

"qwetaPT" napisał(a):
jakby cymbał nie mógł stanąć chwile na ulicy i wylądować towar

No nie mógł - przecież po tej ulicy przejeżdża 100 pojazdów na minutę, w tym 7 przegubowych autobusów, więc takie zatrzymanie spowodowałoby korek aż do ronda Sulejowskiego. ;)
A tak na poważnie - faktycznie, cymbał jakich mało. Kolejny zawodowy kierowca, którego nie nauczono myśleć. Podobne przypadki widać codziennie np. na ul. Kościelnej, gdzie rodzice przywożący dzieci do szkoły albo wierni przyjeżdżający do kościoła z sobie chyba tylko znanego powodu parkują 2 kołami na chodniku, zamiast na jezdni. Parkowanie na jezdni na tej ulicy nie spowodowałoby żadnego zagrożenia ani utrudnienia ruchu:
http://www.epiotrkow.pl/multimedia/user/ce6a5c3ee21c6a2af20df542ac2690b5.jpg

00

fss ~fss (Gość)14.10.2011 10:32

Napis na burcie "szybka... Rybka" i zdjęcie konserw rybnych. Rejestracja zaczynała się literami EL.

00

CockS CockSranga14.10.2011 11:08

No na prawdę dziwi mnie fakt ze miasto monitorowane, a jak przychodzi co do czego nigdy nic nie ma na tych ich nagraniach bo coś tam coś tam... Brak słow

00

P51 ~P51 (Gość)14.10.2011 11:39

"CockS" napisał(a):
No na prawdę dziwi mnie fakt ze miasto monitorowane, a jak przychodzi co do czego nigdy nic nie ma na tych ich nagraniach bo coś tam coś tam... Brak słow

No cóż...Jakie miasto - czytaj magistrat i jakie jego służby - czytaj straż miejska - taki monitoring...
Straż "nic się nie da zrobić - miejska... ;-)

00

:) ~:) (Gość)14.10.2011 16:10

skrzywiona, ale czy świeci , oto jest pytanie :)
A tak powaznie pisze sie ze ten remont kosztowal 7 mln zlotych , pisze sie o pieniadzach z unii , wszyto ładnie pieknie, jednak jak słuzby nie beda egzekwowac przestrzegania przapisow od kierowcow to pewnie slowackiego bedzie niedlugo wygladac jak przed remontem , z wydmami i dołami na chodnikach !!!!!
Szkoda ze sie nie szanuje tego publicznego dobra .

00

schab ~schab (Gość)15.10.2011 00:02

Moim zdaniem, sprawa jest prosta, znaleźć sprawcę wykroczenia, ukarać mandatem karnym i nakazać naprawienie zniszczeń! żaden epi nie będzie paskudził miasta trybunałów koronnych!

00

powiernik ~powiernik (Gość)16.10.2011 22:14

wątpię

"babka-jeszcze" napisał(a):
Aaaa, są dwie kobiety - świadkowie zdarzenia. Oglądają wygięta latarnię.
I jeszcze jedno - mam nadzieję, że Poczta Polska pozostawi po remoncie elewacji NOWY chodnik w stanie sprzed remontu!!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 16.10.2011 22:15

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat