metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)21.10.2011 13:21

Przechodziłem tamtędy godzinę temu.
Latarnia przy budynku Poczty, skrzywiona przez samochód dostawczy w ubiegłym tygodniu nadal jest krzywa...
Ustalono już sprawcę...? Ustalono kiedy latarnia będzie wyprostowana i za czyje pieniądze...?
A budynek wygląda zdecydowanie lepiej-za to trzeba podziękować!

00

Idiota ~Idiota (Gość)21.10.2011 13:29

A kogo to obchodzi ?
Chyba 60-70% mieszkańców miasta byłaby bardziej zainteresowana przeczytaniem wiadomości nt. nowo powstałego zakładu pracy w mieście, a tak no cóż news na 5 sekund nic nie znaczący.

00

P51 ~P51 (Gość)21.10.2011 13:45

"Idiota-" napisał(a):
A kogo to obchodzi ?

Fajny masz nick...

00

timig ~timig (Gość)21.10.2011 13:50

Gdyby jeszcze tylko jakość i terminowość świadczonych usług uległa takiej poprawie jak elewacja budynku... W ostatnich 2 miesiącach mam coraz więcej zastrzeżeń do funkcjonowania tego molocha państwowego (tj. niedoręczona faktura z ZE, priorytet 4 dni robocze, list polecony z dalekiego miasta Zgierza w 5 dni roboczych, wieczne awiza pomimo obecności w domu bądź brak awiza tylko od razu awizo powtórne, wieczne kolejki w placówce na ul. Szklarskiej) ale jeszcze tylko 15 miesięcy (do czasu uwolnienia rynku) i noga moja nigdy więcej nie przekroczy progu placówki Poczty Polskiej :)

00

Jare k ~Jare k (Gość)21.10.2011 14:19

TIMING, ty to masz pecha. ja również często korzystam z usług PP i jak dotąd nie mogę nic złego o tej instytucji powiedzieć

00

Świnka chrum chrum ~Świnka chrum chrum (Gość)21.10.2011 15:17

Poczta w kolorze :)
http://gemciu83.wrzuta.pl/obraz/9XwYnj08yGJ/poczta_w_piotrkowie_tryb._w_kolorze

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)21.10.2011 15:36

"timig" napisał(a):
priorytet 4 dni robocze

u mnie od 9 do 11 dni,ciekaw jestem czy jakość usług się poprawi.

00

zet ~zet (Gość)21.10.2011 19:03

wizual polepsza sie ale usługi....

00

Mac ~Mac (Gość)21.10.2011 19:11

"zet" napisał(a):
wizual polepsza sie ale usługi....

Ja mam tylko zastrzeżenia dotyczące listonoszy. Czasami zostawiają awizo gdy się jest w domu. Czasami jest przesyłka a awiza nie ma. Sam wysyłam dużo paczek/listów poleconych i wiem że np paczka priorytet dochodzi max 3 dni. Jeśli coś jest uszkodzone to najczęściej z winy wysyłającego - nie każdy poznał coś takiego jak "folia bąbelkowa" źle zapakowana paczka może zostać uszkodzona. Nie wspominając że czasami taka paczka ledwo się trzyma kupy.. A stare babulinki pakują jeszcze sznurkiem...

00

Mac ~Mac (Gość)21.10.2011 19:13

"timig" napisał(a):
i noga moja nigdy więcej nie przekroczy progu placówki Poczty Polskiej :)

Niektóre przekazy pieniężne są dostarczane przez firmy kurierskie, ździwisz się jak przyjdzie Ci drałować na młynarską itp gdzie biuro jest czynne pół dnia a w siedzibie nie ma telefonu. Wtedy będziesz płakał za pocztą...
u mnie od 9 do 11 dni,ciekaw jestem czy jakość usług się poprawi.
-No to może trzeba skorzystać z firm kurierskich? Czy jeszcze o takowych pani nie słyszała??

Komentarz był edytowany przez autora: 21.10.2011 19:16

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat