A ZDiUM miał być silny zwarty i gotowy na atak zimy... niestety znowu mamy to co widać. Uważajcie na siebie drodzy kierowcy, szerokiej drogi. Tekst "silny, zwarty i gotowy" już gdzieś słyszałem, w sumie to wychodzi podobnie jak wtedy. "Brawa" za czuwanie nad bezpieczeństwem kierowców Panie Szokalski!!! :)
Było wcześniej napisać.Teraz to już po ptokach.Zaliczyłam dzwona,auto do kasacji.
Janusze odsnieżania w akcji, piaskarka leży wywrócona na bok na rondzie bugajskim
S8 Polichno/Wolborz. Lodowisko. Auta jadą 70 km/h. Za to nie brakuje "miszczów", ciężarówek i osobowek, którzy jadą na zderzaku albo cisną ile fabryka dała.
Niech ci co odpowiadają za odśnieżanie wezmą się w końcu do roboty bo ja nie będę odśnieżała
Radni wywindowali sobie maksymalnie diety z pieniędzy mieszkańców to teraz za łopaty i pokazać panu Szokalskiemu że ZDiUM jak powinny być odśnieżone ulice
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!