czekamy na dalsze ruchy Panów z Wrocławskiej Prokuratury względem sponsora i piłkarzy zks.a tak pięknie się podobno handlowały do niedawna mecze z udziałem "galacticos" ze Żwirki.BRAWO PROKURATURA!!!a na Żwirki zamiast stadionu wybudować wielki Aqua Park dla dzieci,przynajmniej one będą zaglądały w tamte rejony miasta...
Myślę, że o wiele prościej byłoby opublikować listę osób ze środowiska, która nie handlowała. Zapewne byłaby to krótka bardzo lista
Kolego sympatyczny "PIOTRCOVIA" przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem tekst. W którym miejscu wyczytałeś, że dotyczy to Concordii? A jeśli nadal nie kumasz to poproś kogoś mądrzejszego o pomoc.
do cdt-spokojnie,pożyjemy,zobaczymy-a kogo trenowała ta pseudo-trenerzyna?Piotrcovię?Polonię?Kipera?oczywiście miernoty z estadio de la gruz Żwirki!!!i nie dotyczy to tylko okresu z RKS Radomsko,ale również concordii,o czym przekonasz się juz niebawem
Do Piotrcovia
Jak masz jakieś dowody na handlowanie meczami na Żwirki to sam się zgłooś do Wrocławia albo zgłoś się do programu "Urzekła mnie twoja historia" . A ponad wszystko pamiętaj , że za rzucane oskarżenia możesz odpowiedzieć, bo skoro myślisz, że jesteś anonimowy na forum to się bardzo mylisz !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!