Ja złożyłam wniosek to otrzymałam już na drugi dzień odpowiedz ,,nie jest Pani właścicielem mieszkania i nie możemy przyznać dofinansowania,, więc to dotyczy tylko właścicieli a jak wynajmujesz to już nie dotyczy a nie stać mnie na wymianę na własny koszt ????
Redakcja lepiej zajęła by się definicją smogu co to takiego jest bo na pewno nie powodują smogu przydomowe paleniska. Smog generują kominy przemysłowe a dokładniej elektrofiltry które rozbijają na spaliny na mikrocząsteczki i tworzą zawiesinę jak aerozole. Dlaczego redakcja nie poruszy tematu oprysków naszego nieba trują nas z powietrza ale o tym również ani słowa a wmawia się ,że to my jeżdżąc autem i paląc w piecu generujemy smog co nie jest prawdą wmawia nam się kłamstwa każdego dnia bo ktoś ma w tym interes finansowy i nie ma żadnego ocieplenia klimatu . To ingerowanie w pogode opryskami doprowadziło do tego ,że ani zimy nie mamy ani lata
Czy ktoś sie w koncu weżmie za juko i feniksa , które spalaja śmieci na ogromną skale i notorycznie zatruwają powietrze w mieście!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawdzcie co sie dzieje w piekarni na wlokienniczej nie tylko zima szkoda tych dzieci z przedszkolasaq takie dni ze budynku nie widac zasloniety dymem
Bzdura z tym smogiem . Niech mi dadzą zarobić to będę grzał czym tylko sobie zieloni zażyczą
Ja się zapytam co z programem na dofinansowanie do wymiany pieców. Był tak szumnie ogłoszony, zgłosiło się tam parę setek osób chętnych i nic w temacie a przecież okres grzewczy już pewnie zacznie się za około miesiąc. Mieli informować wszystkich do końca czerwca a tu proszę niedługo połowa sierpnia i nic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!