Byleby to szybko zrealizowali, bo ta droga to masakra... I dobrze jakby się nie rozpadła po pół roku ;)
Dobrze, niech robią. Z tą drogą to wstyd na całą Polskę. Może przy okazji remont Śląskiej i ronda Sulejowskiego? To co zostało zrobione podczas ostatniej przebudowy, to jakiś żart. Obecnie Śląska zaczyna być jedną wielką koleiną. Kto weźmie odpowiedzialność za stan tej drogi? Miasto zrzuca winę na budowę A1 i objazdy. Jak widać, Skłodowskiej-Curie dobrze się trzyma, a przyjmowała ten sam ruch, co Śląska.
To będzie zamknięta ul.rakowska,wolborska i litewska?To jaki będzie dojazd do biedronki,ale i i innych sklepów?
Łatanie się nie skończy jeśli nie zostaną wymieniony stare sieci w ul. Wolborskiej bo to po ich naprawach droga się rozsypała.
Szczerze to wstyd mi za Piotrków i podejście władz do remontów dróg. Wyremontowali kilka lat temu ulicę przy której mieszkałem Belzacka, która była dla wielu mieszkańców zaskoczeniem braku logiki przy innych pilniejszych drogach. Natomiast na tygodniach wyremontowali ulicę przy której obecnie mieszkam Moryce, co wielkie jak to epiotrkow napisało dokumentacje, przygotowania doprowadziły do pobieżnie potraktowania tematu i zaślepienia drogi. To jest przykre jak nieudolnie prowadzone są prace bez nadzoru i odbiorów.
Ech te koncepcje i cząstkowość. Jak tam wolę jak się pochwalą całością czyli wykonaniem roboty. Koncepcja taka czy inna nawet jak już jest /Roosevelta/ to i tak nic z tego nie wynika...przynajmniej w Piotrkowie.
Autostrada w sumie prawie gotowa ,to proszę mi powiedzieć dlaczego wpuszcza się TIRY do miasta na krajową 91 które jadą w kierunku do Katowic . !!! Zobaczcie jak wyglądają uszkodzone ronda i ulice .
W którym miejscu ciągu ulicy Wolborskiej lub Rakowskiej znajduje się ul. Litewska ?? O ile pamiętam to odchodzi na skuśkę od Pl. Litewskiego.
W środę 3.08 czekamy na ogłoszenie przetargu na budowę ul. Roosevelta. Oczywiście tylko tego najkrótszego odcinka....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!