no chyba żarty jakieś to jest budowa zespołu na 1- ligę ,a nie na superlige żałosne znowu rok w tyłek na ostatnim miejscu lub przedostatnim nara
a coś to da że skład będzie dopięty raczej nie kelnerzy są kelnerami i nic tego nie zmieni
Fajnie że stawiają na młodych tym bardziej że z tego co ich widziałem to naprawdę utalentowani zawodnicy! :)
Nie chcę się chwalić ale o Rudkowskim myślałem już od kilku miesięcy po tym jak go widziałem w sparingu, ciekawy jestem jak będzie się sprawował w ekstraklasie ale kiedy to ma sprawdzić jak nie teraz po to są jeszcze 2 lata bez spadku a reprezentacja się zestarzała i nie ma innego wyjścia jak szukać wśród młodych.
Pierwszy duży plus, że stawiają na młodych zawodników. Boisko i przeciwnicy ich zweryfikują. Przez najbliższy rok można jeszcze poeksperymentować ze składem, a chwila prawdy nadejdzie w sezonie 2018/19. Zobaczymy, kto jeszcze wzmocni Piotrkowianina.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!