Kolejne celowe wprowadzanie czytelników w błąd w celu zwiększenia liczby wyświetleń, brawo szanowna redakcjo!
Co to za tytuł ?? - o mało zawału nie dostałam ,bo mój syn poszedł popływać- żenada.
Czytam tytuł i pierwsza myśl jaki mi przyszła: Szlachta z PiSkaidy była się ochłodzić w czasie lub po wielkim balu wyborczym. No i.......a później oczy szczypią. Dlaczego tak pomyślałem widocznie na starość głupieje!
Nie można było wcześniej ogłosić, że będą ćwiczenia? Współczuję ludziom, którzy akurat wtedy byli na basenie. A gdyby ktoś realnie dostał z tego powodu zawału, to co zrobiłyby nasze służby?
Czy pieniądze ludziom pływającym w basenie, wyproszonym z powodu ćwiczeń, zostały zwrócone?
No nareszcie coś się dzieje, bo oprócz wyboru spadochroniarza to nasze kochane miasto jest pustynią jakąś. A przy okazji odpowiednie służby rozprostowały kości i miały rzeczywiście nie lada zadanie. Ostatnie zdanie piszę jak najbardziej poważnie.
No nareszcie coś się dzieje, bo oprócz wyboru spadochroniarza to nasze kochane miasto jest pustynią jakąś. A przy okazji odpowiednie służby rozprostowały kości i miały rzeczywiście nie lada zadanie. Ostatnie zdanie piszę jak najbardziej poważnie.
Szkoda ze w porze porannego szczytu. Nie ma to jak korek na pół osiedla.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!