Zróbcie jak w Moszczenicy - połóżcie chodniki z tzw. destruktu - ubitego starego asfaltu. Ludzie w Moszczenicy chcieli chodników, to im wójt dał - chodzić po tym się nie da, ale zgodnie z obietnicą - zrobione i nikt nie może narzekać, że chodnika nie ma!
mieszkam tam i wiem jak tam się ciężko chodzi a jeszcze na dodatek ta gospodarcza taka wąska że ledwo co przejadą koło siebie dwa auta a już nie mówić o mz-tce tak jechała blisko tego rowu gdy mijała się ze śmieciarką mało co by nie wpadła
A co to Ciebie obchodzi,chcesz tam sprzątać?
97-300 obawia się, że zabierzesz jego fuchę.
Taki jest piękny ten chodnik jak restauracja Europa. Przejdz się kiedyś tam, a najlepiej to po porządnym deszczu, to będziesz miał survival jak marzenie. Nie jest wymarła, ja tam chodzę na ten przystanek co widać na fotografii, a na ducha to raczej nie wyglądam :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
Skoro przed i po wiadomej posesji ZiOM nie sprząta tylko przy posesji prezydenta z rana przed wyjściem władzy do pracy to czy jest to w porządku? Czy wykonują to w ramach swoich obowiązków, czy może jest to ich sprzątających prywatna inicjatywa, żeby Pan Prezydent widział, że jest czysto.
Wiem co mówię,mam na tej ulicy znajomych,w czasie mojego pobytu tam ludzi spacerujących nie zauważyłem,jedyne co wbiło mi się w pamięć to częste przejazdy radiowozów policyjnych w kierunku osiedla socjalnego.To tyle.
Ja też tam odwiedzam znajomych. Zgoda, policja często jezdzi, ale nie koniecznie do socjalnego, są inne ciekawsze adresy. Ale jak mówi przysłowie pszczół " nie zawsze mów co wiesz ale wiedz zawsze co mówisz". Pozdrawiam.
Cesarz musi mieć czysto przy posesji -pachołki są na usługach swojego Pana
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!