metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)26.01.2011 16:24

Kabaret :D Dobrze, że ci co papier toaletowy wydzielali pod przydział nie zabierali ze sobą do domu zawartości muszli klozetowej :D
Naprawdę ludzie mają powalone w głowach i te 5 groszy :D

00

broda ~broda (Gość)26.01.2011 17:53

Myślałem że Piotrkowianie są mili. Ale to naprawdę robi się miasto zramolałych emerytów liczących na dużą kasę z wynajmu.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.01.2011 18:46

Cytuję:
Tym razem “nieporozumieniem” okazała się właśnie jego właścicielka. - Przychodziła do mieszkania bez zapowiedzi o każdej porze dnia i nocy. Kiedyś przyszła po północy i pozakręcała nam grzejniki, twierdząc, że trzeba oszczędzać.

A to nie można zamknąć drzwi do mieszkania?
Ale to jest najlepsze:

Cytuję:
Miarka się przebrała, gdy zobaczyłam, jak myją zęby moją szczoteczką.

Komentarz był edytowany przez autora: 26.01.2011 18:48

00

zet ~zet (Gość)26.01.2011 21:41

"Piotrkowianin" napisał(a):
A to nie można zamknąć drzwi do mieszkania?

niewiele to da jak wlasciciel ma drugie klucze :P ja na pierszym roku studiów wynajmowałem w jeleniej górze stancje u dziadka oszczedzacza-inwigilatora :) grzebanie po szafkach i inne tego typu incydenty tak jak ziomowa wojna o ogrzewanie to byl standard :)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.01.2011 21:55

"zet" napisał(a):
niewiele to da jak wlasciciel ma drugie klucze :P

Ale jak przyszła po północy to chyba spali. Co za problem zostawić klucz przekręcony w zamku? Wtedy właściciel może mieć i 7 kompletów kluczy, ale i tak nie wejdzie. :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat