metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)05.10.2014 08:55

"agata" napisał(a):
Plakac sie chce jadac sikorskiego w stone belchatowa, taka piekna, szeroka ulica zostala doprowadzona do ruiny przez obecne wladze, zwyczajne klepisko

Bo to nasza wizytówka!!! Niechaj każden jeden słyszy w podwoziu, że przejeżdża przez Piotrków!!!

21

Piotrkowianin z krwi kości ~Piotrkowianin z krwi kości (Gość)08.10.2014 18:24

Jakieś 7 lat temu miał się rozpocząć remont ul. Wojska Polskiego nie muszę chyba dodawać, że rozłożony tradycyjnie na 2 lata. Zastanawiano się czy zaczynać od Ryneczku czy może od Pl. Litewskiego i w tym teleturnieju zwyciężył Pl. Litewski. Minęło te 7 lat i co jest każdy widzi. Od tego czasu nie obiecywano, ale chwalono się, że remontowana będzie ul.Śląska, ul.Sienkiewicza, ul.Roosevelta rondo Sulejowskie, ul.Słowackiego od przejazdu do ul.Owocowej, ul.Próchnika i jeszcze kilka innych. A co jest każdy powinien widzieć, niejednokrotnie nie chce. Tych, którzy mogą mnie posądzać o złą wole pragnę wyjaśnić, że przytoczone powyżej czcze obietnice ekipy rządzącej pochodzą z oficjalnej strony Urzędu Miasta Piotrkowa Trybunalskiego.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat