bardzo fajny pomysł , a Calypso też jest super, choć trenerzy jak piszecie leniwi, albo ich w ogóle nie ma; chętnie przyjdę i poćwiczę na świeżym powietrzu
lepiej siedź w domu i nie zatruwaj powietrza,albo jedź do chojniaka i zgrab mu liście na posesji.
A jak już to zrobił w ramach rekreacji siłowej na powietrzu ? :)))
Teren górki to centrum osiedla, dlatego, osoby 60+ powinny walczyć właśnie o zagospodarowanie tego terenu na zabawy rekraacyjne dla dzieciaków - wnucząt. W przeciwiestwie do ciagle zamkniętego psełdo Orlika niech to będzie teren ogólnie dostępny dla wszystkich i zimą i latem. Obserwowałen miejsce do jazdy rowerami, rolkami, deskorolkami itd. Przed wykonaniem ogrodzenia zawsze ful. Obecnie jakies ograniczenia - może tylko zamknieta furtka?
szkoda mi cię: chłopie, po twoich wypowiedziach widać, że prawdopodobnie byłeś molestowany w dzieciństwie;zgłoś się do specjalisty. powiedz,kto ci to zrobił? ojciec czy starszy brat??
Jesteś jedynym i nieprześcignionym idiotą na tym forum,twoich wpisów nikt nie przebije,ale co się dziwić, jak się zamiast mózgu ma styropian we łbie.
Pewnie ojciec cię za młodu szpadlem usypiał w kołysce i takie są efekty.
hehe,ze śmiechu poplułem monitor :)))
Świetny pomysł i oby się doczekał realizacji, bo jak się zaczną projekty i przetargi...
Ja chcę na sanki, na takie górki i sanki, jakie były kiedyś. Są na Budkach, bo obroniliśmy cyklodrom. Kiedy spadnie prawdziwy śnieg - przyjdźcie na cyklodrom.
to sobie zęby wstaw, nie będziesz się pluł;a zwieracze jak ??
nudne i powtarzasz się już
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!