Jak by mnie prokurator ścigał, to byłbym kłebkiem nerwów a tu jaka.....pogoda ducha
Szczęśliwy, bo ma wspaniałą rodzinę. A zarzuty to jeszcze nie wyrok. Pomówić można każdego. Pan Heinzel ma czyste sumienie, więc czeka spokojnie na sprawiedliwy osąd.
Święta prawda, bo dobrze znam tą rodzinę-mało takich w naszym kraju!!!
Bardzo chciałam, by pan Heinzel uczył moje dziecko języka polskiego, ale zrezygnował z pracy w szkole, czemu de facto wcale się nie dziwię. Teraz kibicuję mu w jego pracy na rzecz zaktywizowania piotrkowian. Wierzę, że sąd oczyści go z zarzutów. Szkoda, że nastąpi to dopiero po unieważnieniu referendum z powodu bardzo niskiej frekwencji (przewiduje się, że do urn pójdzie zaledwie 2,36% uprawnionych).
oj sara sara sprawa hali balonowej śmierdzi na kilometr więc nie pitol. a do urn pójdzie dużo oj dużo
No i tam tą gandziarę mu doprowadzą do regulaminowej długości.
Zgadza się pomówić można każdego a jak to już zostało napisane ktoś z czystym sumieniem nie musi się martwić.
ZOBACZCIE DRĄŻKI...
TAKA ODNOWIONA...że RDZA JE WPIERNICZA...
heheh
NÓWKA FUNKIEL... To co tam było w niej zrobione ??dyrekcja dyrekcja zdecydowała się na doposażenie pomieszczenia
Jak chcecie złomu to Wam załatwie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!