Najpierw proszę pozbyć się szczurów w parku belzackim przy kladce drewnianej bezkarnie sobie biegają fuj. Byłem latem coś ochydnego. Szybko moja noga tam nie postanie.
Ja jestem przeciw. Park Belzacki powinien zachować swoją dotychczasową surową formę. Rewitalizacja oczywiście tak. Jeszcze budki z piwem i grillowanymi kurczakami tak potrzeba. Nie róbmy z wszystkiego tandety.
Wiele gmin ościennych uzyskało pieniądze na renowacje parków,małe gminy nawet a w Piotrkowie....:(
nie wiem czy to dobry pomysł. wieczorami jest to miejsce powszechnego spożywania napojów alkoholowych i zażywania innych substancji psychoaktywnych więc być może długo nie nacieszymy się tymi "zabawkami".
To za ta kwote nie mozna na poczatek wylac asfaltu na sciezce dookola i oswietlic jak w parku na zwirki,a potem prace odnawiajace i zabawki,ale nie u nas wszystko na odwrot. Bedzie silka z ktorej nikt nie bedzie korzystac,ale oswietlenia brak.
Po październikowej wichurze nadal w parku Belzackim leży połamane drzewo i nie ma kto posprzątać. Nie posprzątane opadłe liście na ulicy. Drzewo powalone przez bobry nie posprzątane.... itd. Brawo osoby odpowiedzialne za porządek w mieście.
wszystko ok ale bez siłowni bo i tak zdemolują pakery od siedmiu bolesci to samo zrobili przy basenie na belzaciej zadnego oswietlenia led juz nie ma a tu jak zrobia to po to aby przyszli i zniszczyli to szkoda kasy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!