mam nadzieje że cała trójka dostanie mandat za blokowanie przejazdu korek był już za carrefourem skoro nie ma rannych to auta się odstawia by nie utrudniały przejazdu barany
kierowca popieram.nie obchodzi mnie to że panowi A i B świat się załamał i przez to mam stać w korku
A to niestety polska norma.
to sie drugim pasem objezdza
zobacz załączone zdjęcie a dokładniej widok w lusterku bocznym... więc którym pasem się objeżdża?
Niestety z dróg korzystają debile , wpis "kierowcy" ( godz 15;35 i stąd takie wpisy. O ustawieniu samochodów po wypadku zadecydował policjant będący na miejscu kolizji.
Po jakim wypadku? TO nie był wypadek, tylko kolizja. A skoro nie było ofiar, to zgodnie z obowiązującymi przepisami pojazdy należy jak najszybciej usunąć z jezdni, aby nie utrudniać ruchu i nie stwarzać zagrożenia. Czyżby więc policjant nie znał przepisów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!