Przyzwyczajanie do granitu. Coraz młodsi odchodzą od tego czym karmi nas ue.
A może by tak Pań Prezes wziął przykład z innych firm realizujących podobne pracę np. z firmy remontującej ul. Sikorskiego, tam pracuje się od rana do wieczora także w soboty i niedziele. A na marginesie to Pani u inżynier z wysławiania się słabo może by poszła do szkoły podstawowej?
Ludzie to jednak dziwni są - jak nic przez lata się w mieście nie działo to było źle bo się nie działo. Jak w robią to też nie pasuje. Zastanówcie się czego sami chcecie.
Strzelam, pewnie Firma PEUK to robi dlatego będzie opoznienie ?
Zapewne płatne, także pozyskamy i kasę.
to aż tak jesteśmy bogaci że zamiast zwykłej kostki idą marmury. Zapomniałem tam jest MOPR to ja jeszcze proponuję zrobić remont Pasażu Rudowskiego bo tam jest zwykła kostka i już wszystkie ważne budynki będą na Ful wypas
Witam.Bardzo fajnie ze ten odcinek ul. Sienkiewicza bedzie wyremontowany w terminie,jest to centrum miasta.Zastanawia mnie kiedy wezma sie za to cholerne rondo Sulejowskie.Tam nie da sie jezdzic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!