metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ooooooowidac niedouc ~ooooooowidac niedouc (Gość)12.10.2024 18:35

kupowałem pare lat w społem-a teraz dno towar stary,czesto braki mleka pieczywa-obsługa i wygląd sklepu tragedia

63

SPOŁEM to skrót ~SPOŁEM to skrót (Gość)12.10.2024 20:04

Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś
a ja tam z PSSuf jestem zadowolon, tylko tam są przepyszne miętowe krówki

23

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)12.10.2024 18:49

To jest właśnie kapitalizm nie socjalizm. Trzeba się było lepiej uczyć w szkole a nie słuchać różnego rodzaju opłacanych agentów obcych państw, którzy doprowadzili do upadku PRL - u. Dziś uchodzą oni za bohaterów narodowych.

64

Bla bla bla ~Bla bla bla (Gość)13.10.2024 06:17

Podziwiam tych wszystkich pazernych i chciwych na kasę naiwniaków co wchodzą we franczyzę z czerwonym robakiem-podpisujesz weksle i w tym momencie jesteś uwalony na amen jak ci podziękują za współpracę,noooo ale hajs mami i ogłupia wzrok na początku a potem płacz komorniki i adjios!!!

70

Hmmm ~Hmmm (Gość)13.10.2024 08:04

Dla klientów liczy się przede wszystkim czas. Często wola zapłacić kilkanaście złotych za dostawę do domu lub wejść po drobiazgi do najbliższego sklepu. Większe zakupy 1-2xtydz ale też w jakimś bliskim dyskoncie. Powoli odchodzą w niepamięć czasy zakupów w galeriach handlowych, gdzie klient spędzał po kilka godzin lub nawet pół dnia.
Lokalne sklepy osiedlowe mają szansę się utrzymać, tylko potrzebują gruntownych zmian - od przebudowy asortymentu i zmiany sposobu ekspozycji towaru w sklepie, przez większą promocje sklepu np w mediach społecznościowych, a także większej dbałości o klienta.

30

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)12.10.2024 13:54

A w żabce ceny są z kosmosu i dlatego tam nie kupuję

180

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)13.10.2024 10:33

To jest skutek wpuszczenia zachodnich sklepów do Polski a wogole skutek pośrednio wejscia do uni powinniśmy tylko zostawić nasza polska sieć Dino Społem a resztę powinni prowadzić prywatni przedsiębiorcy każda się w swoim kraju i byłoby dużo lepiej.

64

CZAKI ~CZAKI (Gość)13.10.2024 10:15

Wspierajmy lokalny handel sklepy ,Społem , od ponad 100 lat na mapie Piotrkowa Tryb.

62

Marlenka69 ~Marlenka69 (Gość)14.10.2024 10:09

A kiedy ktoś zrobi prawdziwe kontrole pod kątem sprzedaży alkoholu osobom którym prawo zabrania sprzedaży ?
Wszędzie jest monitoring, a sprzedawcy nadal sprzedają menelom ledwo stojącym na nogach alkohol i tylko szybko szybko...
Wpływu z akcyzy nie pokrywają szkód wyrządzonych przez alkohol- kiedy to ktoś zrozumie ? Płacimy 10 razy tyle za szkody spowodowane przez alkohol i chyba najwyższa pora z tym skończyć !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat