metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Z życia wzięte ~Z życia wzięte (Gość)25.04.2016 20:17

Piękna sprawa- wiatr we włosach,meszki w oku i ten ryk motorów.

10

belzacka76 ~belzacka76 (Gość)24.04.2016 14:55

Piotrkow to same dziady jednak stwierdzam z przykrością motocykliści nie pasują kibice nie pasują Macierewicza wam dać godzine policyjną wprowadzić dwa programy w telewizji gdzie kaczyński przemawia to by wam pasowało mochery wstyd mi bo jestem piotrkowianinem ale jak czytam te komentarze to żygać się chce

84

kika ~kika (Gość)25.04.2016 13:40

Brawo Tomek! najważniejszy jest cel i to się liczy!

20

D.D. ~D.D. (Gość)23.04.2016 21:06

Każdy komentujący motocyklistów z całego świata wkłada do jednego worka!!! A czy wy złośliwcy zauważyliście, że zrobili coś czego Wy nawet byście się nie chcieli tknąć??????? CAŁY DOCHÓD z festynu przeznaczyli na leczenie CHOREGO DZIECKA!!!!!!!!!!!

141

problem ~problem (Gość)24.04.2016 22:24

organizacyjnie porażka.. nawet samochody na Uniwerku nie były usunięte. No a gdyby nie epiotrkow to połowa z przybyłych by nie wiedziała, że taka akcja będzie.

30

belzacka76 ~belzacka76 (Gość)24.04.2016 18:22

Brawo motocykliści trzymać tak dalej szerokiej drogi życzę tyle samo wyjazdów i przyjazdów pozdro

32

szofer ~szofer (Gość)23.04.2016 20:09

Właśnie miałem dzisiaj po raz pierwszy w sezonie nieprzyjemność mieć do czynienia z tymi Panami. Otóż dwaj z nich najbezczelniej w świecie z lewego pasa (przeznaczonego do skrętu w lewo!) skręciło sobie, być może świeżo poświęconymi motocyklami... w prawo! Ja jechałem prawidłowo prosto mając zielone światło, a Panowie Motocykliści przejechali mi spokojnie przed maską, chociaż stali na lewym pasie, gdzie paliło się czerwone dla skręcających w lewo! Ale to dopiero początek sezonu i niestety chyba z takim demonstracyjnym łamaniem przepisów przez tych Panów będziemy mieli do czynienia nie raz! Poświęcenie tych motorów chyba nie pomoże: nadal będą się zachowywać, jak święte krowy!

197

belzacka76 ~belzacka76 (Gość)24.04.2016 16:31

Wadro to sobie na głowę załóż chyba że masz wodogłowie to coś większego

03

lutek ~lutek (Gość)24.04.2016 15:49

...a szaman z kropidełkiem też nie zaszkodzi.

30

Antoni ~Antoni (Gość)24.04.2016 11:32

No macie rację zaczęło się !!!!! prawdziwe życie i wolność - nie rozumie i nie czuje tego TYLKO TEN co nie jeździ !

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat