Faktycznie kilkadziesiąt. Co tak kiepsko? Jakoś nie było słychać o rozpoczęciu sezonu motocyklowego w Piotrkowie
A kogo stać na takie cacka? Przecież to sami szefowie firm mają takie dwukółka, dlatego tak po cichu i nikt o niczym nie słyszał.
Ten serwis pisze zawsze po fakcie jak fajna impreza to się człowiek dowie gdy się skończy super strona
Organizatorami sa sami dyrektorzy i kierownicy firm i dlatego nie pomyślą o zwykłych ludziach którzy pracują zazwyczaj w sobotę.
Szef wisi mi pensje za 2 miesiące i nadgodziny ze starego roku ( w firmie pracuje 6 lat) i właśnie dzisiaj się dowiedziałem ,że szef zakupił sobie nie dawno nowe moto cena ponad 50 tys.zł .Spytałem go czy jestem współwłaścicielem tego cacka ,ale powiedział ,że nie bo to na firmę ,na kredyt ...
Pytanie w jakim kraju my żyjemy ??
Same biznesy i bogacze co nie widzą co robić z kasą i wolnym czasem, oni mają biedotę w d zadają się sami ze sobą i włażą sobie na wzajem mimo , że za sobą nie przepadają. Żałosne środowisko!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!