metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kruszynka ~kruszynka (Gość)24.07.2013 19:34

z tą pomocą mopsu bezdomnym w kwestii uzyskania mieszkania socjalnego osobom bez dachu nad głową to jest różnie same dane odnośnie takiej liczby osób w naszym mieście potrzebujących pomocy są uważam nierzetelne i zaniżone.Jest wiele osób w naszym mieście o statusie osoby bezdomnej które kątem mieszkają u znajomych rodziny obcych często zdanych na pomieszkiwanie z osobami uzależnionymi przemieszczają się szukając jakiegoś kąta dla siebie a często także dzieci które posiadają.Nie zawsze są to ludzie zdegenerowani uzależnieni wbrew powszechnej opinjni.Sama z córką która ma 9 lat od 3 lat jestem bezdomna mieszkam z konkubentem który nadurzywał alkoholu obecnie się leczy ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy przeżyłam już przemoc domową itp..obecnie jestem na liście oczekujących na mieszkanie socjalne już 3 rok pisałam do róznych urzędów w naszym mieście o pomoc w przyspieszeniu uzyskania lokalu socjalnego byłam nawet na wizycie u pana wiceprezydenta miasta który podczas rozmowy oznajmił mi że na chwilę obecną ani on ani miasto nie jest mi wstanie pomóc zaproponował nastepujące rozwiązanie NOCLEGOWNIA dla mnie i mojej 9 letniej córki lub wynajecie czegoś na własną rękę czego nie mogę zrobić bo mam ograniczone środki i nie stac mnie na to i chyba nigdy nie będzie....Mam prośbę do ludzi sprawujących władzę w naszym miescie żeby zwrócili uwagę na prawdziwe problemy mieszkańcow i przy wydawaniu kolejnych milionów na takie nieprzemyślane inwestycje jak murki na starym mieście itp zainwestowali choćby w budowę mieszkań socjalnych by ci bezdomni mogli mieć swój kąt bo czasami te parę metrów kw. to może być dla kogoś być albo nie być.......

00

renatka99999 ~renatka99999 (Gość)25.07.2013 10:48

Sama tez jestem o statusie bezdomnej prawie 6 lat czrkam na liscie o przydzial mieszkania socjalnego i juz w nic nie wieze...... jak chcialam rozmawiac osobiscie z P.Prezydentemwyznaczono mi osobe wybrana przez Prezydeta i nic to nie wnioslo w moje zycie . Mieszkalam u znajomej pisalam chodzilam ze jest to osoba mloda i pewnie zechce ulozyc sobie zycie i co ulozyla sobie...... zadluzone mieszkanie wynajmuje ,mnie na bruk i fajnie a jak konkubet spral skorke to domnie uciekla a za tydzien powiedziala pani z MOPSU ze juz nie przebywam pod wskazanym adresem.Alkoholik to osoba chora i juz a bezdomny coz umyc raczki od klopotu JA WIEM JAK TO JEST!!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 10:59

"renatka99999" napisał(a):
jak chcialam rozmawiac osobiscie z P.Prezydentemwyznaczono mi osobe wybrana przez Prezydeta i nic to nie wnioslo w moje zycie

Pan Prezydent nie ma czasu dla zwykłych mieszkańców miasta.Gdybyś była księdzem to co innego :)))

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 11:23

dajci spokoj prezydentowi on nie moze nianczyc kazdego mieszkanca taki jest polski system:najszybciej dostac mieszkanie to isc siedziec!!!!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 11:28

"mala668" napisał(a):
dajci spokoj prezydentowi on nie moze nianczyc kazdego mieszkanca

Fakt On jest od niańczenia kolgów na stanowiskach!

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 11:44

ares1 jaka praca taka placa!on nie mosi nianczyc ich oni dobrze sobie daja rade ale chyba nie jestes w tmacie! zyjesz fikcja lub pomowieniami-szkoda mi cie!!!!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 12:21

"mala668" napisał(a):
on nie mosi nianczyc ich oni dobrze sobie daja rade ale chyba nie jestes w tmacie

Tak?To mnie oświeć!

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 12:29

przykro mi na to juz zapozno

"ares1" napisał(a):

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 12:32

"mala668" napisał(a):
przykro mi na to juz zapozno

Więc daruj sobie te wpisy.Pozdrawiam :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat