Zazdrościcie Karolakowi i tyle,wielu z was chciało by być na jego miejscu.)
Pan który bezczelnie kłamał i manipulował faktami w ostatniej kampanii prezydenckiej !!! Powinien to odsiedzieć albo odpracować społecznie !!! Ale Duda go ułaskawił zanim został prezydentem ,a to świadczy o słabości ,bo ktoś kto reprezentuje taki kraj jak Polska nie może się uginać w takich błachych sprawach .W historii Polski było wiele takich czarnych charakterów i historia o nich dobrze pamięta
Aktorzyna z niego marny ,a biznesman jeszcze gorszy ,ale lubi się klepać po plecach i podpinać bo myśli że mu coś skapnie ,a tymczasem wszyscy mają go ...
Kilka zdjęć z aktorem nazywacie sesją zdjęciową? Buahahahhahaha
Idąc tym tropem to ja dzisiaj nie kłóciłem się z żoną tylko prowadziłem z nią ożywioną dysputę, no i oczywiście nie jadłem kolacji tylko zaspokajałem swoje podstawowe potrzeby egzystencjalne.
Po minach dzieci widać, że wolałyby spotkanie z Power Rangers ....sorry Winnetou, ale trzeba zrobić przyjemność opiekunkom, może nie będzie trzeba leżakować ;D
Określenie "gwiazdor" w stosunku do Karolaka jest mocno na wyrost. Gwiazdorem to jest Jackie Chan. A Karolakowi kupcie snickersa.
Phi, też mi wielki gwiazdor! Gdyby te przedszkolaki miały sesję zdjęciową z gwiazdorem trybunalskiego dziennikarstwa... pomarzyć nie wolno? Sorki, ale jednak słowo "dziennikarstwa" muszę ująć w cudzysłów, taka sytuacja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!