Dziękujemy Panu Radnemu Tomkowi za wiele lat pracy w samorządzie Sulejowa i powiatu szkoda że PIS nie szanuje naszych ludzi
Zróbcie coś z tym buczacym latającym złomem w dzień w dzień po 50 razy ani okna otworzyć ani na dworze posiedzieć bo idzie oguchnac
Bez przesady akurat u nas w gminie Moszczenica i po sasiędzku w Wolborzu powiat zrobił kilka ładnych dróg . Co można to można hejtować ale to akurat kulą w płot
A ja będę głosować na tych młodszych z rady i co mi zrobicie? Liczy się konkretny człowiek a nie lista z ktorej startuje, bo i na pisowskiej i pslowskiej i innych sldowsko platformianych są warrosciowi i niezbyt wartościowi ludzie. Trzeba wybrać tych pierwszych
Ciekawe czy po wyborach Stasek_ jak przejdzie znowu - "zrezygnuje" z madatu na korzyść kolegiii hahahahahahh oczście z PSL. Taktualnie czy siak takie głosowaniem marnotrawstwo
A co wicestarosta robi w starostwie jak on doktorem został, jak czytamy z plakatów. W szpitalu przecież lepsze pieniądze zarobi. Odziały zamykają, a zamiast leczyć do polityki poszedł. Doktorzy powinni mieć obowiązkowe godziny w szpitalu. 4 miesiące do endokrynologa czekałam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!