Do Kukizowiec - ile Pan zebrał głosów w wyborach? Do setki troszkę brakło, prawda? Trzeba gdzieś skierować frustrację? Proszki nie pomagają, a lekarz się nie zna? Pan tak chce pouczać i moralizować, a był Pan na jednej liście z gościem z zarzutami prokuratorskimi. Nie przeszkadzało? Proponuję posprzątać własne podwórko.
Czy Okejnikowa nie uczestniczyła w pikiecie pod urzędem w godzinach pracy? Nauczyciele startowali w tym roku ze wszystkich list. Czemu nikt im tego nie wytykał? Czy Olejnikowa i Ziemba nie pokazują się z ministrem?
P.Gajda niech nie poucza nauczycieli i dyrektorów ,nie lubimy obecnego prezydenta? Nie szkodzi - i tak K.Ch wygra!!!!!!
A ja jestem dumna z tego, że jestem nauczycielem i wspieram Pana Prezydenta. Nikt mnie nie zmuszał, nie kazał, nie prosił. Robię to z własnej woli, w wolnym czasie. Mam do tego prawo!
Co komu do tego, co w prywatnym czasie robi dyrektor, spawacz, lekarz, czy woźny i nauczyciel. Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii. Jeśli nie robią tego w szkołach a poza nimi, to po co te sztuczne podkręcanie tematu.
Ludzi co wy sie czepiacie tych osob ktore pomagaja w kampanii Panu Prezydentowi Chojniakowi przeciez to ich dobra wola robia to bo maja na to ochote a nie dla tego ze ktos ich zmusza. Pomyslcie troche zanim cos skomentujecie
Stała sie tragedia.... nauczyciel/dyrektor stoi z ulotkami. To dopiero przestepswo.... kara musi być ;))))))) niektóre komentarze poprawiają mi nastrój :)
Oboje kandydatów to porażka mieszkańców Piotrkowa i szkoda bo znowu będzie jak było....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!