metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gośc ~gośc (Gość)21.12.2012 16:53

Może warto zrobić 60 plus nasze państwo naprawdę przestalo byc opiekuńcze w stosunku do osób starszych młody pójdzie do opieki i dostanie a ludzie starsi sie wstydzą że tyle lat pracowali i na nic ich niestać

00

zuzia ~zuzia (Gość)21.12.2012 21:06

Skąd rodziny 3+ wiedziały o tym spotkaniu? Jestem mamą trójki dzieci i żałuję, że nic o tym nie wiedziałam:( Zawsze coś by dzieciaczki dostały.

00

Cz ktoś słyszał o tym spotkaniu? ~Cz ktoś słyszał o tym spotkaniu? (Gość)21.12.2012 22:38

Zuziu w mojej rodzinie jest czwórka dzieci, o spotkaniu też nie wiedzieliśmy, a słucham radia Strefa FM i codziennie wchodzę na epiotrkow.pl. Nie było żadnej wzmianki na ten temat. Może spotkanie było tylko dla "wybranych"?

00

Harcerka ~Harcerka (Gość)22.12.2012 01:00

Rodziny 3+ zostały wytypowane przez MOPR z zastosowaniem kryterium dochodowego na członka rodziny.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)23.12.2012 07:31

Miejscowa gwiazda peło sie lansuje,niepotrzebnie,to już jej ostatnia kadencja za polityke jej kolesi wobec polaków.

00

Cz ktoś słyszał o tym spotkaniu? ~Cz ktoś słyszał o tym spotkaniu? (Gość)23.12.2012 23:35

Harcerko dziękuję za odpowiedź.

00

bistro bistroranga24.12.2012 23:13

Baaardzo mnie dziwi, że taki ks. Bochyński trzyma z tą z PO. Tragedia.

00

bistro bistroranga24.12.2012 23:18

- Podarowaliśmy prezenty dzieciom, których zjawiło się w kościele bardzo dużo - mówiła Elżbieta Radziszweska.
Dzieciom, które przyszły z rodzicami, a to są moi wyborcy!
Mam nadzieję, że uśmiechy, które dziś się pojawiły, będą na buziach dzieci przez całe święta - mówiła Elżbieta Radziszweska.
Mam nadzieję, że pamiętający o mikołajach z czekolady rodzice dzieci przyjdą na mnie zagłosować przy najbliższych wyborach do Koryta RP.

Komentarz był edytowany przez autora: 24.12.2012 23:19

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat