Może warto zrobić 60 plus nasze państwo naprawdę przestalo byc opiekuńcze w stosunku do osób starszych młody pójdzie do opieki i dostanie a ludzie starsi sie wstydzą że tyle lat pracowali i na nic ich niestać
Skąd rodziny 3+ wiedziały o tym spotkaniu? Jestem mamą trójki dzieci i żałuję, że nic o tym nie wiedziałam:( Zawsze coś by dzieciaczki dostały.
Zuziu w mojej rodzinie jest czwórka dzieci, o spotkaniu też nie wiedzieliśmy, a słucham radia Strefa FM i codziennie wchodzę na epiotrkow.pl. Nie było żadnej wzmianki na ten temat. Może spotkanie było tylko dla "wybranych"?
Rodziny 3+ zostały wytypowane przez MOPR z zastosowaniem kryterium dochodowego na członka rodziny.
Miejscowa gwiazda peło sie lansuje,niepotrzebnie,to już jej ostatnia kadencja za polityke jej kolesi wobec polaków.
- Podarowaliśmy prezenty dzieciom, których zjawiło się w kościele bardzo dużo - mówiła Elżbieta Radziszweska.
Dzieciom, które przyszły z rodzicami, a to są moi wyborcy!
Mam nadzieję, że uśmiechy, które dziś się pojawiły, będą na buziach dzieci przez całe święta - mówiła Elżbieta Radziszweska.
Mam nadzieję, że pamiętający o mikołajach z czekolady rodzice dzieci przyjdą na mnie zagłosować przy najbliższych wyborach do Koryta RP.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!