metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
AJ ~AJ (Gość)17.02.2014 11:19

Powiem krótko. P. Baryła musi odejść.

23

luzik ~luzik (Gość)18.02.2014 16:31

"AJ" napisał(a):
Powiem krótko

Powiem krótko, czy wszystko kojarzy ci się z d... ?
Co ci zalewa mózg ?
A może napiszesz coś rzeczowego - znasz sztukę, autorów, wykonawców, to jest kicha czy arcydzieło, a może szlag cię trafia, bo trzeba zapłacić?
Ostatecznie, przyznaj się, że wolisz oglądać taniec z gwiazdami lub jak uny siem wydzierajom?
Litości ...

41

AJ ~AJ (Gość)19.02.2014 12:36

"luzik" napisał(a):

Powiem krótko. P. Baryła i luzik za bzdety muszą odejść.

32

luzik ~luzik (Gość)19.02.2014 17:14

"AJ" napisał(a):
Powiem krótko.

Powiem krótko, nie mam zamiaru wyprowadzać się z Sulejowa, choć mam takie możliwości. Odejść mógłbym - ale tylko od żony, bo w urzędzie ostatni raz byłem w roku 2006, kiedy wymieniałem dowód osobisty.
W zaufaniu powiem ci jeszcze, że nie muszę się leczyć u żadnych specjalistów, czego tobie i niektórym twoim kolegom gorąco życzę.
A co ze sztuką - dobra czy zwykły szajs?

31

AJ ~AJ (Gość)19.02.2014 20:09

"luzik" napisał(a):

Powiem krótko, chyba skoczyło ci ciśnienie. Daj na luz.

12

luzik ~luzik (Gość)19.02.2014 20:58

"AJ" napisał(a):
Powiem krótko

Gdyby moje ciśnienie miałoby skakać po każdym takim wpisie, to musiałbym odchodzić ze dwa razy każdego dnia. Oczywiście, mowa o odchodzeniu na tamten świat.
Do poruszanych kwestii staram się podchodzić rzeczowo, a więc ... kolejny raz zapytam szanownego adwersarza: ta sztuka, to fajna rzecz, czy też najzwyklejsza szmira?
PS. Kilka razy prosiłem już Redakcję, aby informacje zamieszczane w tej rubryce miały trochę szerszy zakres. Bo czym się kierować podejmując decyzję o ewentualnej wycieczce na organizowany przez Miejski Ośrodek Kultury w Sulejowie spektakl. Swoją drogą, impreza odbędzie się w siedzibie MOK w Sulejowie, czy też gdzie indziej? Bo jak was zaproszę na swoje imieniny, to pewnie przyleziecie mi do chałupy w Sulejowie, a ja gorzałę w tym roku mrożę w .../.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat