metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xxs ~xxs (Gość)17.09.2016 11:33

co za tłumoki to kazali demontować??

261

scania ~scania (Gość)17.09.2016 20:12

Expert bredzisz,byłeś tylko w Rozprzy

15

asdasd ~asdasd (Gość)18.09.2016 01:33

Niektóre firmy ładnie na tym zarabiają, jeszcze tak ze sto razy, montować , demontować montować ....

111

szadek ~szadek (Gość)17.09.2016 18:47

Te kamery to jakas masakra czesto przejezdzam przez te skrzyzowania i to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie a to wszyscy na raz stoja a to zielone dla kierowcy zapala sie razem z zielonym dla pieszego na skrecie w lewo a niby mialo byc bezkolizyjne, w godzinach szczytu te dwa skrzyzowania korkuja pol miasta tego co to wymyslil to powinni zamknac gdzie kiedys wczesniej byl korek w piotrkowie niegdzie ja sie dziwie ze nikt z rzadzacych tego nie zauwazyl

151

hirek ~hirek (Gość)18.09.2016 12:29

Te zegary to bardzo dobra sprawa bo jak widzę np 65 sek do zielonego to wyłączam silnik i oszczędzam a system start/stop też się sprawdza w nowszych autach

61

kb ~kb (Gość)18.09.2016 13:05

Faktycznie "przekształcono je w tzw. akomodacyjne, czyli wyposażone w kamery wideorejestracji. Dziś światła zmieniają się w zależności od natężenia ruchu". Wczoraj korek jak diabli, a na zielonym w kierunku żelaznej zdążyło przejechać po 5-6 samochodów... może z 7 sek. zielonego.. :(

60

observator ~observator (Gość)18.09.2016 14:11

Pamiętam czasy, kiedy milicja tępiła mandatami tych, co wbrew przepisom zakładali trzecie światło STOP w samochodach. Wtedy kodeks ich nie przewidywał - stąd konflikt na linii kierowcy-"władza". Życie napisało ciąg dalszy i dzisiaj chyba nikt nie wyobraża sobie by było inaczej. Mam nadzieję, że sekundniki staną się równie powszechne. Wg moich obserwacji sekundniki cywilizują ruch na światłach i dają zdecydowanie mniej okazji do wypisywania mandatów policji za przejazd na późnym żółtym lub czerwonym.

60

porfavor ~porfavor (Gość)18.09.2016 14:33

Możeby tak przejść się pieszo tu i tam a nie popędzać samochodem po jakieś pierdoly dostępne za zakrętem

03

Cs ~Cs (Gość)18.09.2016 14:33

Najpierw załoźyli potem zdjęli teraz zakładają ciekawy jestem kto na tym robi interes,prawdopodobnie bliscy rządzących,natomiast wiem za czyje pieniądze ,oczywiście nasze podatników....banda

100

llll ~llll (Gość)18.09.2016 15:19

Zacznijcie chodzić pieszo to i korków nie będzie i zdrowsi będziecie ... fizycznie i psychicznie ;)

04

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat