Jak dla mnie to ta cała jego niby " ucieczka" była zaplanowana od początku do końca. Gdyby był w Polsce musieliby go aresztować ( a on tego nie chce) a że jest za granicą to może wnioskować o list żelaznego ( odpowiadanie z wolnej stopy, na wolności). I tylko wtedy wróci! Już na samym początku przestępca ma swoje warunki!! Areszt w Dubaju pewnie na wyższym poziomie niż u Nas więc doskonale wiedział gdzie lepiej być złapanym. Nie uwierzę juz w żaden przypadek w tej sprawie... od początku wszystko tu było niejasne. Coś mi mówi, że będzie tak jak on chce a potem i tak się z tego wyplącze albo dostanie zawiasy. I nawet aresztu nie zobaczy.
Niniejszym odszczekuję to,co niedawno napisałam,że bandzior dokona szczęśliwie swojego żywota gdzieś na kontynencie amerykańskim,a jednak!..
To że go złapali nie znaczy, że zostanie wydany Polsce. Wątpię byśmy mieli umowę ekstradycyjną a rozmowy z krajem arabskim, delikatnie mówiąc mogą być trudne.
Ustawka pod wybory która kosztowała krocie. Mieli gościa na miejscu to go łapią w Dubaju i trąbią że sukces.A jak sprawa przycichnie to dostanie karę w zawieszeniu
A może tego wypadku w ogóle nie było? A może, kto "wsadzi" bogatego trzydziestolatka na lata do więzienia? A może chodzi o ofiary. Może patrzymy nie na to co trzeba? Pzdr.
widelcu a teraz ciekawe jakie są koszty operacji, podróżowania, pobytu specjalnej grupy. Pewnie poleci po niego wojskowa Casa. Ja bym obciążył policjanta lub prokuratora tymi kosztami ( tego który spartaczył robotę na miejscu zdarzenie - zapewne pod naciskiem kogoś dobrze umocowanego). Myślę, że to już w setkach tysięcy trzeba liczyć...
Ujawniła i upubliczniła Policja swoje metody pracy. Nie chcemy ich takich w naszym piotrkowskim grodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!