zaczyna się od drogi krajowej nr 12 na sulejów zaraz za tablicą Piotrków Trybunalski, kończy na drodze koło-przygłów naprzeciw drogowskazu na barkowice
I oto mi chodziło. Czyli tytuł jest nie o tym o czym napisano.
Ścieżka niestety ale ma przebiegać w innym miejscu.
Warto by wspomnieć, że w tym czasie władze Tomaszowa Mazowieckiego wybudowały dwie piękne i nie małe ścieżki rowerowe do Spały i nad Zalew Sulejowski. Jak na tym tle wyglądają nasi nieudacznicy? Na co przeznaczają najwyższe w regionie podatki od nieruchomości?
Wierz mi że mają to głęboko gdzieś!Widzisz gdyby chodziło o ścieżkę do kościoła Krzywousty by na głowie stanał :)))
Na nagrody i nowe drogi które na wiosne będą remontowane :))) To tak w skrócie!
Od strony Piotrkowa należy jechać ulicą Wierzeje do lasu i tam prosto starym duktem i po około 300m zaczyna się nowa droga ( to jest właściwie szeroka droga p.pożarowa) o której mowa, i prowadzi do asfaltowej drogi Koło-Przygłów. Nowa droga liczy ok. 7 km długości.Nawierzchnia jest bardzo dobra do jazdy rowerem.
Szkoda, że na ścieżce kupa piachu i rowy 2 m jak człowiekowi noga sie omsknie to mozna cos polamac. Rozumiem "zabezpieczenie" przeciwpożarowe ale w Tomaszowie jakoś przez lasy biegna i takich wykopow nie robia.
Ludzie czytajcie to, co jest na tabliczce na zdjęciu: ZAKAZ WJAZDU OSOBOM NIEUPOWAŻNIONYM - za wjazd rowerem grozi MANDAT!!! Mam w rodzinie leśnika więc wiem co piszę..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!