Dokładnie niektórzy są po pracy a jak chcą robić manifestacje to niech robią coś co poprawi nasze życie a nie największymi pierdołami się zajmują.
tak trzymać!!!
Poprawa życia może się dokonać jedynie za sprawą poprawy mentalności.
Myślę, że pikieta odnosząca się do debili typu: "Widzew żydy", miała powiedzieć: Widzimy i nie zgadzamy się.
prawda - widzę doktora, on od dłuższego czasu walczy z czasem
Nie wiem. Po prostu mieszkałem w 1 z tych wieżowców przez 17 lat.
A kiedy zaczniemy protestować przeciwko niegospodarności zarządów spółdzielni?
Za wandalizm powinny być takie kary, żeby wandalom nie opłacało się ryzykować. A takie marsze to się psu na budę nie zdadzą. Założę się, że bohomazy na murach wkurzają każdego poza autorami tychże bohomazów - może wszyscy powinni maszerować w proteście?
Ci ścienni pomazańcy są w stanie wydać pieniądze na farby tylko po to, by nabazgrać jakiś bzdurny napis wyrażający miłość do jednego lub nienawiść do innego klubu z n-tej ligi... Pokrycie kosztów odnowienia elewacji byłoby adekwatną karą - delikwent wydałby forsę na to co lubi: na farby! A jak by się ociągał, to fizyczna "zachęta" byłaby wskazana.
No cóż pogoda ładna, więc pomaszerować troszkę i pokrzyczeć dla odprężenia można, ale ja bym tym maszerującym zasugerował coś takiego: porozglądać się, a może uda się złapać wandala na gorącym uczynku; wtedy fotkę cyknąć i zadzwonić gdzie trzeba. Bo takie protesty to jedynie para w gwizdek...
Dobra akcja :-) Chociaż maluje... Są na mieście miejscówki gdzie można coś bombnac :-) Przejście przy dworcu, wiadukty :-)
Ta manifestacja w tym kraju jak i naszyj mieście jest bardzo potrzebna ! A gdzie manifestacja o pseudo żałobie narodowej po śmierci Jaruzela ? Gdzie manifestacja o bestialskim mordowaniu zwierzątek w rzeźniach lub obdzieraniu ich ze skóry, pytam gdzie manifestacje o polowaniu, gdzie manifestacje o ludziach co nie mają na co dzień co jeść ?! TO BANDA BRUDASÓW SIĘ ZAJMUJE BAZGROŁAMI !!
Oni działają głównie, gdy jest ciemno i gdy mało ludzi szwenda się po ulicach, więc trudno ich złapać "na gorącym uczynku", w biały dzień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!