Piotrze: Jak już używasz języka którego nie znasz, to lepiej uważaj co piszesz. Winno być Ordnung muss sein. Ich muss schlafen gehen.
"Tematem pracy doktorskiej były "Kierunki przekształceń własnościowych w gospodarcze komunalnej".ę
To pewnie psy zniszczyły to schronisko. Ale nie wliczać w to Tajsona. On był tam tylko kilka godzin.
To się nazywa "inwestycja po piotrkowsku".
A gdzie był inwestor podczas budowy???
zapraszam do zwiedzenia budynku gimnazjum5 . do tej pory nikt nie beknął za to dziadostwo
Gdzie ja ostatnio czytałam, że miasto jest zadowolone z funkcjonowania schroniska, że całkowicie zaspokaja ono potrzeby naszego miasta? :/
Włostowicu, zapomnij, nie odczekasz się czegoś takiego.
Wstyd i hańba. Czy leci z nami w ogóle jakiś prezydent czy to miasto juz tylko siłą rozpędu się toczy i stacza do przepaści?
Prezydent ponoc tyle zarabia ile prezydent W-wy. Smiech na puszczy.
tak buduje firma pana Grzegorza Sowy ciekawe jak dlugo postoi Nowy Hotel Vestil
Ciekawi fakt,kto odbierał to schronisko?czyżby jakiś laik?,a zapomniałam,przecież to było przed wyborami,jak dla mnie żenada,szkoda psów,schronisko budowała jakaś firma partaczy,a drugi partracz odbierał,śmiech
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!