dziękuję za informacje :)
zwierzaki można też wcześniej zobaczyć na stronie schroniska www.schronisko-piotrkow.pl
Karolino, a czy masz pojęcie, że proponując w ogłoszeniu takie usługi, łamiesz prawo? Zajmuj się kosmetykami dalej, modelingiem, zamieszczaj dalej fotki w internecie, napisz jakie masz kwalifikacje (!) i nie wmawiaj, że nie korzystasz przy pisaniu prac z internetu! A z czego? Chodzącą encyklopedią jesteś? Weź się za solidną naukę, potem za uczciwą pracę, a nie szukaj naiwnych dla łatwego zarobku.
Chociaż generalnie zgadzam się całkowicie z krytyką osoby oferującej pisanie prac, to jednak do krytyka też mam uwagę: napisałeś "nie korzystasz przy pisaniu prac z internetu! A z czego? Chodzącą encyklopedią jesteś?" odpowiadam - może korzysta z książek? wiesz, coś takiego istnieje na świecie od tysięcy lat - NADAL :-)))
Można też adoptować kociaka z Fundacji "Kocia Mama". Niektóre ogłoszenia są tu: http://www.epiotrkow.pl/ogloszenia/pokaz,54
Wszystkie kociaki są zdrowe i oswojone, mają założone książeczki, są odpchlone i odrobaczone.
Ależ tak, masz rację. Nawet przedkładam (zdecydowanie) książkę nad internet, ale ZAPEWNIAM cię, że akurat TA dziewczyna z książek też nie korzysta. Wszyscy proceder ten w Polsce uprawiają korzystając z metody najtańszej: kopiuj-wytnij-wklej.
Natomiast internet o tej dziewczynie wiele informacji zawiera.
Otóż, tacy ludzie jak Ty korzystają tylko z internetu gdyż nie maja własnej wiedzy, ani wyobraźni.. Książka? po co im książka jak On sobie wszystko załatwi, przeczyta i zrozumie po swojemu dzięki łatwemu dostępowi do internetu :D Żałosne komentarze od żałosnych ludzi. Aż tak zazdrościsz, że ktoś może mieć większe umiejętności od Ciebie? No przykro mi :) A i życzę miłego śledzenia mojej osoby na różnych portalach :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!