Bardzo uprzejmie dziękuję za porady, ale mam smutną wiadomość, to co robię, będę kontynuował ha ! ha ! ha !
znam osoby co mają dwa mieszkania po rodzicach a trzecie z TBS-u i jeszcze zdięcia były publikowane tutaj gdy klucze były wręczane- niedawno na Modrzewskiego
wez kredyt na 30 lat a za miesiąc zostaniesz bez pracy i ani mieszkania ani kasy
takimi sprawami sie zajmuja mieszkania niech ludzia dadza z nie deweloper stawia ludzi nie stac na takie mieszkania
Weź kredyt w banku i kup sobie mieszkanie. Potem spłacaj jak inni przez 30 lat a nie lecisz na łatwiznę! Masz samochód? A wielu z tych którzy musieli wybierać mieszkanie albo samochód jeżdżą autobusami komunikacji miejskiej. Ty jeździsz na wczasy moczyć tyłek w morzu a inni tyrają po 2 zmiany żeby spłacić kredyt na mieszkanie. Skończyły się czasy rozdawnictwa. To nie PRL "dona"
Przeczytałem temat artykułu i od razu wiedziałem, że chodzi o Jana Dziemdziorę. Tylko on zajmuje się pierdołami takimi jak ta, weź się człowieku za poważne sprawy - miejsca pracy, ulice, turystów!!!
Dla Ciebie są to "pierdoły" a dla innych NIE. Od razu wiadomo, że jesteś z kręgu urzędasów Mości panującego.
Skończyły się czasy rozdawnictwa -do roboty lenie-pracować ,wstawać rano a nie wylegujecie się do godz. 10 i ciągle daj,daj,daj -ułomni jesteście że ciągle łapy po darmowe wyciągacie, ja musze tyrac ale stać mnie i łapy nie wyciągam bo bym się ze wstydu spaliła...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!