Ile jeszcze musi osób się zarazić na maszach by władza coś z tym zrobiła?
Minęło dwa tygodnie....nikt na Mszy się nie zaraził...i po co tyle jadu????
Widomo kto jest tą osobą zakażoną, a co z mszami w poprzednich godzinach??????
Teraz będziecie mogli wierni się przekonać czy poprzez udzielona przez księdza komunie można się zarazić chorobą. Na początku pandemii pod Poznaniem świecka osoba rozdająca komunię nikogo nie zaraziła i nikt nie zachorował. Mamy nadzieję że w tym przypadku będzie tak samo.
Byłem ministrantem na tej Mszy Trydenckiej. Przyjąłem Komunię Św. Dziś otrzymałem wynik ujemny na COVID-19. Pozdrawiam
Tylko mi rusz, któregoś z księży piotrkowskiej Fary! Dosyć tego obrażania ludzi i uczuć religijnych. Mam nadzieję, że niebawem takie ujadanie będzie karalne.
W emzetkach to jest horror. Szczególnie w zerówce. Te same osoby na cmentarz codziennie. Wystrojone jak na podryw. Oczywiście większość bez maseczek. Plotkujące na całego. Aż uszy bolą od jazgotu. Dla nich całe życie to kościół, cmentarz, targ i ploty. I tak dzień w dzień. W upał, w deszcz zakażają.
Niektórzy mówią - kto nie chce chodzić do kościoła to niech nie chodzi. Tylko potem ci zakażeni w kościele nie siedzą w domu. Łażą bez maseczek w sklepie i zakażają tych co w kościele nie byli, tych, którzy wyszli na chwilę, bo muszą kupić np. chleb. Modlić się można wszędzie. W domu też. I troszczyć o zdrowie i życie bliźniego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!