Nigdy nie wiadomo czy nas też taka sytuacja nie spotkała, każdy powinien skupić się na samoobserwacji, ja sam często teraz mierzę temperaturę ( ale termometrem na podczerwień firmy diagnostic więc szybko mi to idzie). Każdy powinien mieć tyle oleju w głowie, żeby zadbać o zdrowie.
a czy sanepid bierze pod uwage markety urzedy sady itd bo jak do tej pory nikt nie byl zarazony
wy apelujecie a informacie dajecie juz za pozno tak informujecie pacientow ze maja pozytywne wyniki piszecie do nich esemesy ze musi byc na kwaranntanie od tego do tego dnia a co do czego to ten esemes przychodzi po tygodniu gdzie czlowiek chodzi wszedzie od pracy po zakupy w sieciach handlowy jai to jest sens tego wszystkiego
Dlaczego z Ręczna. Podono kilka tras. Raz pojawiało się Ręczno i jak tego trędowatego każdy będzie palcem wytykać. Ja jako mieszkaniec tej gminy nie życzę sobie aby skryby mnie i mieszkańców tej gminy napiętnowały
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!