Dlaczego z Ręczna. Podono kilka tras. Raz pojawiało się Ręczno i jak tego trędowatego każdy będzie palcem wytykać. Ja jako mieszkaniec tej gminy nie życzę sobie aby skryby mnie i mieszkańców tej gminy napiętnowały
wy apelujecie a informacie dajecie juz za pozno tak informujecie pacientow ze maja pozytywne wyniki piszecie do nich esemesy ze musi byc na kwaranntanie od tego do tego dnia a co do czego to ten esemes przychodzi po tygodniu gdzie czlowiek chodzi wszedzie od pracy po zakupy w sieciach handlowy jai to jest sens tego wszystkiego
a czy sanepid bierze pod uwage markety urzedy sady itd bo jak do tej pory nikt nie byl zarazony
Nigdy nie wiadomo czy nas też taka sytuacja nie spotkała, każdy powinien skupić się na samoobserwacji, ja sam często teraz mierzę temperaturę ( ale termometrem na podczerwień firmy diagnostic więc szybko mi to idzie). Każdy powinien mieć tyle oleju w głowie, żeby zadbać o zdrowie.
apostoł miał a na drugi dzien juz zdrowy...bo uwierze w bajke że media poinformowały na końcu o jego "zarażeniu" w w przeddzień zakończenia kwarantanny...cyrk, takie rzeczy ogłasza się na początku...a on na drugi dzień już na zakupach i zdrowy :) śmianie się kowidianom w twarz haha
A może na trasie Tuszyn Piotrków lub Piotrków Łęki Szlacheckie. Ręczno to nie napis na k.......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!