Ja to już sobie pomyślałem że uczniowie po prostu czytać nie potrafią...
Wstyd, żeby w zdaniu, w którym potrzebny jest tylko jeden przecinek, dziennikarz(?) nie potrafił go przynajmniej postawić we właściwym miejscu! "W Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego w Bujnach odbyła się w piątek audycja radiowęzłowa podczas, której zaproszeni goście zaprezentowali swoje fascynacje literackie". Moderator znowu będzie krył koleżankę z redakcji?
Dawno ,dawno temu a było to wtedy kiedy jeszcze zarobków nie przelewali na konta był sobie taki jeden ważny samorządowiec ,który najbardziej lubił pisywać /podpisywać/ listę ...płac.Nam urzędasom często opowiadał bajki niestworzone. Później prokurator czytał mu... krymaniały
A na terenie gminy Wola Kzysztoporska likwiduje sie biblioteki a pozniej mamy co mamy :(
do tych politykierów - gówno mnie interesują wasze fascynacje literackie!
Nie wybiorą was już więcej do żadnych sejmików... nie macie żadnej władzy, więc nie proście się w radiowęźle...
Pytanie brzmi: Czy panowie wzięli wolne w pracy, żeby opowiadać o swoich fascynacjach literackich?!? Bo w pracy ich nie było! A kasę pewnie wzięli, za to że ich nie było!
Nie wiedziałam że samorządowcy umieją czytać bo rządzić to na pewno nie dobrze że za parę kadencji chociaż czytać się nauczyli tyle że czytać trzeba ze zrozumieniem to dopiero jest nie lada sztuka może kiedyś i do tego dojdą daj nam Panie Boże
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!