Czytając komentarze widać wyraźnie, że mózgi co niektórych komentujących osiągnęły poziom bagiennego mułu. Nic dodać, nic ująć.
A wystarczyło przemknońć na ciemno zielonym a nie kozaczyć że taki przepisowy motożysta.Teraz mu tylko rower zostaje.
Pewnie zbyt maly odstęp. Motocykl ma krótsza drogę hamowania. Czyżby kierowca boxera chciał przemknac na "głębokim żółtym" i liczył, że motocyklista też tak zrobi?
A wszystko przez szczypionki ludzie po są inni. To nie przypadek ,że tak lawinowo wzrasta ilość kolizji i wypadków
Kilka dni temu jechałem w Piotrkowie al.Kopernika od al.3 Maja do ronda przy ul.Śląskiej.Na początku tego odcinka jechał za mną kierowca z Łodzi,który wyprzedził mnie i jadąc szybko zmienił kilka razy pasy ruchu między jadącymi samochodami nie włączając nawet kierunkowskazu. Dlatego też mam prośbę do policji w Piotrkowie,aby wzięła się w wiadomy sposób za wychowanie łódzkich kierowców,skoro łódzkie ośrodki szkolenia kierowców i tamtejsza policja nie nauczyły ich jazdy zgodnie z kodeksem ruchu drogowego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!