Nie chce nikogo bronić, jednak myślę, że wasze komentarze głównie wynikaja z tego, że jesteście anonimowi. Tak narzekacie, ale na pewno każdy z Was chociaż raz w swoim życiu dzwonił do straży z problemem. Mówicie o mandatach za parkowanie, ale ile z nich to mandaty za parkowanie na miejscu dla niepełnosprawnych. Mi przysługuje takie miejsce i codziennie widzę jak ludzie to ignorują. Jak dotknie Was jakiś problem, to zobaczycie, że taka mala pomoc się liczy. Chociaż sam zauważam błędy w straży i jej nie bronie, to za niektóre rzeczy doceniam.
Czy sprawdzono czy strażnik był trzeźwy? W przypadku każdej kolizji należy to sprawdzać. Dziwi mnie to, że epiotrkow nie zwrócił na to uwagi ponieważ normalnie pod każdym artykułem jest napisane, że kierowca był trzeźwy bądź nie.
Przy okazji usunęli uschnięte drzewo:
Chwała im za to, ale mogli to zrobić w bardziej cywilizowany i tańszy sposób.
Jest ciut cieplej a(i) wszystko może się zdarzyć ............... Policjo, Władzo, Trybunie Nasz Ludowy popatrz na rowerzystów przekraczających jezdnie po pasach i ścieżkach .............. po prostu safari, a to nie Afryka .............
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!