moi znajomi mieszkają na tej ulicy i w stu procentach zgadzam się- ta droga nie nadaje się do użytku
To mi podwórko możecie naprawić bo tez jest błoto a swojej kasy nie chcę wydawać bo mi szkoda.
Porównać Swojską z wiejską drogą to duuuuuże nadużycie! Nie znam wsi (najbardziej zabitej dechami), gdzie jest taka ulica jak Swojska w mieście powiatowym Piotrkowie Trybunalskim z 800-letnią tradycją!
Każdemu jest sie tutaj trudno poruszać. Sami taksówkarze, rozwoziciele pizz, kurierzy narzekają na sprzyjające warunku podczas jazdy tą drogą. To chyba logiczne ze sami mieszkańcy nic nie zdziałają i potrzebują zwrócić się do kogoś kto by im pomógł cokolwiek zdziałać na ten temat, natomiast nic z tego ;) Ciagle to samo : ?ta droga jest prywatna?
Byłam na tej ulicy w listopadzie u.r. -trzeba mieć dobry kajak ,żeby nią przepłynąć , po przejść się nie da.
Ale podatki (co raz wyższe) od tej prywatnej drogi to chętnie przyjmujecie!
Zgadzam się ,że drogi wiejskie wyglądają lepiej niż drogi wewnętrzne naszego miasta, w tym ulica Swojska. Po przejściu przez tę drogą buty nadają się do gruntownego mycia
Zapraszam wszystkich, żeby zobaczyć ulicę Swojską , szczególnie po opadach deszczu - dramat.
Trzeba uważać, żeby nie uszkodzić sobie samochodu,
Dobrze , ze wreszcie ktoś zainteresował się drogami wewnętrznymi w Piotrkowie Tryb., a ulica Swojska jest rzeczywiście w opłakanymi stanie
proszę państwa poczekać do jesiennych wyborów jak wygramy wybory ,a wygramy z G. Lorkiem na czele to przychylimy się do państwa prośby z poszanowaniem ugrupowanie PIS
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!