Każdemu jest sie tutaj trudno poruszać. Sami taksówkarze, rozwoziciele pizz, kurierzy narzekają na sprzyjające warunku podczas jazdy tą drogą. To chyba logiczne ze sami mieszkańcy nic nie zdziałają i potrzebują zwrócić się do kogoś kto by im pomógł cokolwiek zdziałać na ten temat, natomiast nic z tego ;) Ciagle to samo : ?ta droga jest prywatna?
Porównać Swojską z wiejską drogą to duuuuuże nadużycie! Nie znam wsi (najbardziej zabitej dechami), gdzie jest taka ulica jak Swojska w mieście powiatowym Piotrkowie Trybunalskim z 800-letnią tradycją!
To mi podwórko możecie naprawić bo tez jest błoto a swojej kasy nie chcę wydawać bo mi szkoda.
moi znajomi mieszkają na tej ulicy i w stu procentach zgadzam się- ta droga nie nadaje się do użytku
ulica Swojska - nie powinna mieć swojej nazwy, to jest dziura na dziurze
wprowadźcie opłaty za przejazd np. śmieciarek i innych pojazdów ul. Swojską.
Miasto nie odpowiada za drogi wewnętrzne..nie wiedzą Państwo właściciele co posiadają ? Ktoś musi być właścicielem, bądź są to współwŁaścicielem, i to on odpowiada za stan drogi. Tak jak właściciel odpowiada za każdą inną rzecz czy też nieruchomość będącą jego własnością...po co w ogóle ten artykuł ?
Wojska Polskiego od mostu do Ryneczku jest w gorszym stanie i też nie jest remontowana. Mediateka ważniejsza!
wybory przed nami, myślę , że mieszkańcy ulicy Swojskiej odwzajemnią za przysługę w naprawie drogi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!