Pamiętam jak korzystałem z ich zapomogi tylko nie wiedziałem na co to przeznaczyć ledwo na buty dostałem ale tym co ledwo do kasy docierali dawali tyle co ja miałem na trzy miesiące wywiady były masakryczne szkoda słów
Ładny artykuł jest w Polityce(09.06.2021r) na temat siostry jednej z uczestniczek byłej kandydatki na prezydenta.
Radni Janik i Głowacka podnieśli sobie maksymalnie diety z pieniędzy Piotrkowian i teraz udają dobrodusznych
Zła płaca mogą iśc do dyskontów bądż na magazyny zobaczymy ile zarobią i czy wogole będą w stanie zarobić na swoją pensję.
Wiecie jak to sobie wyobrażam? :) Wychodzi pan prezydent Chojniak, rozkłada ręce i mówi: " Szanowni protestujący! Nie ma pieniędzy na podwyżki, ale jest mediateka! A poza tym Tusk też źle rządził" Bądźmy wyrozumiali" A elektorat Pisu na zasiłkach mu przyklaskuje " BRAWO, PANIE PREZYDENCIE!"
Niech radny Janik i Pani Marlena oddadzą z własnych podwyższonych ogromnie diet radnych. Takie diety jak wynagrodzenia tych pracowników
Jak tym panią źle to niech się zwolnią myślę że nie jedna osoba by się zamieniła. Posiedzieć w pracy wypić kawę każdy by tak chciał. Przychodzi petent którego powinni obsłużyć to focha mają bo przecież są zajęte plotkowaniem .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!